Kerti szivattyú a praktikusság és takarékosság jegyében

kerti szivattyú

A vízzel felelősségteljesen kell bánni, az ivóvizet nem szabad pocsékolni, ez az utóbbi évek igen helyes szemléletmódja. Ha ezt komolyan vesszük és környezettudatosan szeretnénk élni, a kerti szivattyú beszerzésével máris sokat tettünk ilyen irányba. Locsoláshoz, öntözőrendszerhez, a ház használati vízzel való ellátásához szerzik be leggyakrabban ezeket a berendezéseket.

Több típusuk van és egy kerti szivattyú beszerzése előtt mindenképp meg kell fontolni, hogy honnan kell kiszivattyúzni, illetve mekkora mennyiségre és nyomásra van szükség. Webáruházunk kínálatában bőséges a választék a különböző teljesítményű modellek tekintetében.

Aquastrong, Leo, Pedrollo és ipari teljesítményre is képes Wilo kerti szivattyút vásárolhatnak az ügyfeleink. Ezek közös nevezője, hogy modern JET rendszerű szivattyúk. Az önfelszívók pedig megfelelnek olyan környezetben, ahol 6-8 méteres mélységről kell a vizet felhozni. Hogy példát is említsünk, egy nyaraló ellátására kisebb, míg mondjuk egy öntözőrendszer esetében nagyobb teljesítményűt keressünk.