Kisfiú cipők a kényelmes mindennapokhoz

kisfiú cipők

Amennyiben a kicsinye nem panaszkodik, hogy kényelmetlenül érzi magát, talán nem tudja, mikor jön el az ideje egy új pár cipőnek. Célszerű időnként ellenőrizni a kisfiú cipők méretét, hogy megbizonyosodjon arról, miszerint a viselt darab még mindig jó. Keresse a különösen kopott területeket vagy a megfeszített varrásokat, mert ezek az első jelek.

Ha az oldalak kidudorodnak vagy gyorsabban kopnak, mint a többi része, akkor előfordulhat, hogy nem elég szélesek és újra van szükség. A felfelé hajló lábujjak a nem megfelelően illeszkedő kisfiú cipők jelei is, a kopott sarok szintén azt jelentheti, hogy itt az ideje a vásárlásnak.

Ilyenkor mérje meg a csemete lábát, mert ami a boltban egy-két percig kényelmesnek tűnik, nagyon különbözik attól, ami egy napi játék után kényelmes lesz. A lábfejet állva kell mérni, mindkettőt egymás után. Mivel az egyik általában nagyobb, mint a másik, szerezzen be olyan kisfiú cipőket, amelyek mindkét lábon kényelmesek. Érdemes olyat választani, hogy legyen egy kis hely a lábujjak mellett, körülbelül fél hüvelyk.