Kitűnő felbontású monitor olcsón

monitor olcsón 

Egyre többen szeretnének összeállítani egy meggyőző gamer szettet. Ez azonban vastag pénztárcát kívánó feladat. Minden perifériát és egyéb alkatrészt figyelembe véve, a végösszeg akár a félmillió Forintot is túlszárnyalhatja és ez még mindig nem a legdrágább felszerelés.

Tulajdonképpen a határ a csillagos ég. Azonban egy monitor olcsón is beszerezhető, ami ráadásul Full HD és remek képfrissítési paraméterekkel rendelkezik.

Ez utóbbira a fluid megjelenítés miatt van szükség, általában a játékok esetén. Ha egy monitor olcsón megrendelhető, akkor érdemes rá minél előbb lecsapni, nehogy valaki elhappolja az orrunk elől, de ne hamarkodjuk el a döntést! Nem árt meggyőződni arról, hogy milyen ki- és bemenetek találhatóak rajta.

HDMI, Display Port, régi VGA USB portok tarkíthatják a monitor olcsón beszerezhető változatait is. Minél több van rajta, annál sokrétűbb felhasználásra ad lehetőséget a csatlakozásokat illetően. A Full HD panelek valaha nagy luxusnak számítottak, manapság viszont átlagosak, ezért az ilyen monitor olcsón megrendelhető.