Kiváló anyagokat nyújt a plüss nagyker

plüss nagyker

A Szakatex vállalat Magyarország egyik legkiemelkedőbb anyag nagykereskedése, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő textíliákat. A jobbnál-jobb anyagok között rengeteg a plüss anyag, amiből legkevesebb 10 métert is országszerte postázni tudunk. A plüss nagyker kínálata piackutatások és vásárlói visszajelzések alapján alakult ki, a legtöbb esetben olasz, valamint török árut forgalmazunk.

Mivel specialistáink magas színvonalú szakmai tudással bírnak, sikerült egy olyan választékot prezentálni, amivel mindenki elégedett. A plüss nagyker termékei megfelelőek a babaruhák, játékok, takarók és hálóruhák előállítására. Manufaktúrák és gyárak igényeit egyaránt igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni. Ha olyan elképzelései vannak, amire alapanyagot a plüss nagyker kínálatában nem lelt, egyeztessen munkatársainkkal és igyekszünk a gyártótól beszerezni.Minden szezonra újabb és újabb plüss textíliák kerülnek a képbe, érdemes hát rendszeresen figyelni a felhozatalt, akár a honlapunkon, akár személyesen a raktárunkban. Bár a plüss remek a sportruházat előállítására is, sok esetben mégis a futter anyag válik előnyösebb választásnak. A futter anyag terén is bő választékkal várjuk a vásárlóinkat, legyen az matt, egyszínű, fényes vagy mintás darab. Tapintásra enyhén bolyhos, alapja pedig a pamut. Melegséget és kényelmet sugall már az első érintéskor.

Gyakran használják őszi-téli kollekciókhoz és tavaszi sportruházathoz. Amennyiben futter anyag vásárlásán gondolkodik, nem kell egész tekercset rendelnie a plüsshöz hasonlóan, ugyanis már 10 métert is kiszállítunk. Ha Önnek fontos a tapintás, a színválaszték, vagy egyéb olyan tényező akad, aminek következtében szigorúan csak személyesen szeret vásárolni, várjuk szeretettel a raktárunkban, Budapesten, a Gyömrői úton! Olyan kellemes tapintású anyagokkal szolgálhatunk, mint például a frottír, akril, pamut, passzé, poliészter, interlock, streccs, poliamid, tüll, csipke, viszkóz vagy wellsoft. Még rengeteg infó található a weboldalunkon.