Kiváló lehetőségeket rejt a Microsoft Cloud Service Provider

Microsoft Cloud Service Provider

A fejlődő gazdasági rendszerekben a helyreállás egyre nehezebb, amennyiben nem tartjuk a lépést a korral. A felhőalapú szolgáltatások révén, a távmunka nagyban megkönnyíthető a cégek életében. A Microsoft Cloud Service Provider (CSP) voltaképpen egy modern licencelési eljárás, ami többek között az Office 365, Dynamics 365, Win 10 Enterprise és az Azure szolgáltatásokra lett kifejlesztve.

Ennek a lényege a könnyű kezelhetőség, az átlátható számlázási rendszer. A Kvazár csapata jól tudja, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézzen napi szinten egy vállalkozás, de ugyanakkor tisztában van a lehetőségeivel is. A Microsoft Cloud Service Provider partnereknek és végfelhasználóknak egyaránt választható.

A magyar nyelven elérhető technikai információk komoly előnyt nyújtanak, hiszen sokkal átláthatóbbá válik a teljes rendszer kezelése. A Microsoft Cloud Service Provider alkalmazásával kevesebb lesz az adminisztráció és az esetleges bővítés sem jelent majd problémát. A számlázás gyors, pontos, a költségek pedig tervezhetővé válnak a havidíjas kifizetések révén.