Kiváló megoldás a TAO kedvezmény elektromos autó beszerzésére

TAO kedvezmény elektromos autó

A közlekedés szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy mivel indulunk útnak. Legyen szó a biztonsággól, esetleg a környezetvédelemről, vannak olyan megoldások, amelyek messze az élen járnak. Ha már a feltétel adott, akkor a TAO kedvezmény elektromos autó megszerzése egy olyan indulótőkét nyújt, amire bátran alapozhatunk. De mi is az a TAO? Voltaképpen egy befizetés, vagyis társasági adó, amire minden olyan szervezet, legyen az gazdasági társaság, szövetkezet, állami és önkormányzati vállalt, holdingek és egyebek kötelesek, amelyek jövedelem-, vagyonszerzésre irányuló gazdasági tevékenységet folytatnak.

Ami a befizetés mértékét illeti, arról annyi elmondható ökölszabályként, hogy a cég adózás előtti pozitív mérlegének legalább a 9 %-át képzi a TAO keret. Ennek az összegnek pedig bizonyos részét, általában 70 %-át vissza lehet igényelni energetikai célú beruházásra, amilyen az elektromos autóvásárlás is. Természetesen ennek vannak feltételei, aminek muszáj megfelelni a cél érdekében.

Mikor jön jól igazán egy elektromos jármű?

Egy cég működtetése olykor elég komplex feladat. Gyakran kell ügyeket intézni, az országot, várost járni, főleg, ha adott termékek, szolgáltatások célba juttatásáról van szó, netán új terjesztő hálózat kiépítéséről. A TAO elektromos autó tökéletes munkatárs, amivel mindig célba érünk. Sokat elárul már a jelenléte is az üzletpolitikáról. Amennyiben a környezetvédelem nemcsak hangzatos szavakban, hanem a mindennapokban része a stratégiánknak, nagyobb eséllyel tudjuk meggyőzni a vevőket, partnereket, hogy bennünket válasszanak.

Ugyanakkor a megtakarítás mértékét sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Jelenleg még ingyenesek a legtöbb helyen a töltőállomások, így attól függően, hogy mennyit járunk az autóval, jelentős üzemanyagköltségeket spórolhatunk meg. A getenergy.hu oldalon részletes leírást találunk a TAO támogatás igénybevételéről, valamint olyan profi csapatot, akikre bátran számíthatunk a szükséges ügyintézésben, főként az engedélyek témában, amilyen az energetikai audit elkészítése. A többi már csak rajtunk múlik.