Korunk esküvői gyűrű tendenciái

esküvői gyűrű

Az egymáshoz tartozás ezen szimbóluma napjainkban rengeteg változatban képviselteti magát. Valamikor a választék hiánya volt a fő kritérium az esküvői gyűrű megtalálásához. A követelmények rendkívül egyszerűek voltak. 2 darab azonos kialakítású, különböző méretű és ideális esetben arany ékszer.

Kortársainknak és a választottaiknak azonban elég keményen meg kell próbálniuk megtalálni a lehetőségek végtelenségében azt a párt, ami mindkét félnek megfelel. A hatalmas választéktól és a szédítő kínálattól eltekintve, az esküvői gyűrűk vásárlásakor az első dolog, amire emlékezni kell, hogy ezeket majd mindennap viseljük. Ez azt jelenti, hogy a díszítésnek elsősorban kényelmesnek kell lennie.

Arra is érdemes emlékezni, hogy ezek nem múlhatják felül a saját stílust. Tehát, ha egyesek inkább az öltönyöket és a mandzsettagombokat részesítik előnyben, ebben az esetben célszerű a gyűrű kialakítását összekapcsolni a meglévő ruhatárral. Esküvői gyűrűt választva, mindig a praktikumot helyezzük előtérbe és ne azt, hogy mások irigykedve tekintsenek a kezünkre!