Lorus óra az egész családnak

Lorus órák széles választéka

Bizonyára már sokaknak ismerősen cseng a Lorus név. Nem véletlenül, hiszen a Lorus óra a Seiko óracsoport termékei közé tartozik és világszerte nagyon népszerű.

Ez a márka a nyolcvanas évek elején debütált, nagyszerű technológiai innovációkkal. A cég nem kisebb célt tűzött ki magának, mint a modern, ellenállhatatlan funkciókkal rendelkező, dizájnos megjelenésű órák gyártását. Ez sikerült is, és a kollekciói sikert-sikerre halmoznak.

Ilyenkor természetesen felvetődik a kérdés, hogy az ilyen kaliberű termékek elérhetőek-e annak a vásárlóréteg számára is, amely nem szeretne borsos árat kifizetni egy óráért? Nos, a válasz egyértelműen az, hogy igen! A Lorus órát a kellemes design és a japán, nagyfokú minőség mellett, a megfizethető ár is jellemzi.

A kollekcióiban női, férfi és gyermekeknek készült darabok is szerepelnek, az elegáns, letisztult dizájnú termékek mellett, a sportos és kicsit extravagánsabb modellek szintén helyet kapnak. Válasszon Ön is a Classic, Dress, Kids, Sports vagy Women kollekciókból!