Makita fűkasza, amikor a fűnyíró csődöt mond

Makita fűkasza

Szereti a kerti munkákat gyorsan és hatékonyan elvégezni? Ebben nagy segítségére lehet a bámulatos erejű Makita fűkasza. A Szerszámoázisban ráadásul a mulitfunkciós változatot is beszerezheti, ami tulajdonképpen egy alapgép és sövénynyíró, szegélynyíró, fűkasza, magassági ágvágó láncfűrész valamint kultivátor feltét is rendelhető, csatlakoztatható hozzá.

A Makita fűkasza több sebességfokozatba is állítható, elektromos fékkel, szénkefétől mentes motorral rendelkezik, emellett a biztonsági feltételeknek megfelelően túlterhelés elleni védelemmel és aktív feedback technológiával van ellátva.

Ez utóbbi azért hasznos, mert azon nyomban kikapcsolja a motort, ha a forgási sebesség lelassul. A Makita fűkasza alkalmazása különösen ajánlott azokhoz a tevékenységekhez, amelyeket fűnyíróval nehezen vagy nem is lehetne elvégezni.

Ilyenek például a magasra nőtt fű vágása vagy a szegélyek, a fák tövénél lévő rész, illetve egyéb nehezen hozzáférhető helyek karbantartása. A kínálatban csak akkus kivitelek szerepelnek.