Már elérhető a gyors betegszállítás Budapesten!

betegszállítás budapest

A fővárosi forgatagban még a megszokott módon is nehezen tudunk boldogulni, nem beszélve az olyan helyzetekről, amikor valamilyen egészségügyi ok miatt korlátozottak vagyunk a mozgásunkban. Mit tehetünk ilyen helyzetben? A betegszállítás Budapest minden pontjára, azon belül Pest megyében és az országban egyaránt megoldható. Ha ennél többre van szükségünk, akkor az sem jelent problémát az Ambu-Life csapatának, mert külföldre vagy onnan haza is könnyen elhoznak bárkit.

Legyen az egy komoly betegség vagy sajnálatos baleset, aminek során nem tudunk bizonyos ideig a megszokott módon közlekedni, a betegszállítás Budapest területén csak egy telefonhívásba kerül. Az éjjel-nappal tárcsázható diszpécserszolgálat készségesen nyújt részletes tájékoztatást, de számos hasznos információt találunk az ambulifebetegszallitas.hu oldalon is.

Megéri megismerkednünk a lehetőségeinkkel, hogy tudjuk mikor vehető igénybe a betegszállítás Budapest városában. Legyen szó egy kezelésre való utazásról vagy egyszerűen csak felülvizsgálatról, ha mozogni csak nehezen tudunk, akkor nem oldható meg busszal vagy taxival az út. Gyakran előfordul, hogy külön szakápoló felügyeletére is szükség van, az esetleges problémák elkerülése érdekében.

A profi és jól megszervezett betegszállítás Budapest bármelyik klinikájára elvégezhető, minden probléma nélkül. A kellően felszerelt és tágas mentőautóba bőven elférnek még az igen súlyos páciensek is. A protokoll kidolgozott a 200 kilogrammnál nehezebb személyekre, bár ilyenkor több ápolóra van szükség a kényelmes mozgatás biztosításához. A betegszállítás Budapest útjain nem fogja megterhelni a pénztárcánkat, hiszen nagyon barátságos díjszabásokkal találkozhatunk.