Melyek lehetnek az erős hajhullás okai?

erős hajhullás okai

A hajhullás olyan tünet, amire már évszázadok óta keresik a megoldást. Bárkit érinthet, bármelyik életszakaszban. Mivel az erős hajhullás okai szerteágazóak lehetnek, tanácsos olyan megoldásokban gondolkodni, amelyek úgymond univerzálisak. Azt gondolnánk, hogy a hajhullás, foltos kopaszodás a férfiak keresztje, pedig rengeteg fiatal nőt is látunk ritka hajkoronával, az idősebb generációk tagjainál pedig még gyakoribb.

A kor előrehaladása, a hormonális változások és a modern életvitel is kiválthatja a hajhullást. Az erős hajhullás okai ezért lehetnek olyan tényezők, mint a vitaminhiány, terhesség, szoptatás, változókor, a pajzsmirigy betegségei és még sorolhatnánk.

A Varga hajcseppek mindegyik esetben hatásosak lehetnek, ugyanis olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek természetesen táplálják a hajhagymákat és megakadályozzák azok elhalását. Az erős hajhullás okai természetesen egy alapos orvosi kivizsgálással kideríthetőek, azonban a cseppek addig is alkalmazhatóak, hiszen nem járnak mellékhatásokkal.

Melyik a legjobb vitamin hajra?

A hajat nemcsak belsőleg, hanem külsőleg használható készítményekkel is lehet erősíteni. A legjobb vitamin hajra egyéntől függően más és más lehet, azonban vannak olyanok, amelyek mindenkinél beválnak. Az egészséges hajnak vitaminokra, ásványi anyagokra és aminosavakra van szüksége.

Igaz, hogy mennyire egyszerűen hangzik? De mégsem az, hiszen a vitaminok között is van különbség és természetesen a mérték is fontos. Az viszont tény, hogy nem létezik olyan, hogy a legjobb vitamin a hajra, mivel többfélére is szüksége van a fejbőrnek. Az egészséges hajnövekedéshez ugyanis elengedhetetlen a B5-, A-, H-, E és C-vitamin is.

Nehéz ezeket mind a megfelelő egyensúlyban és minőségben használni. A Varga hajápoló készítményekben az összes legjobb vitamin hajra megtalálható, így nem kell tucatnyi samponnal és ampullával bíbelődni. A hajhullásra, hajerősítésre és regenerálásra elég pár terméket alkalmazni a Varga termékcsaládból. Kezdje el még ma a kúrákat és tavaszra már újra csodás hajkoronája lehet!