Melyik zászlótartó illik Önhöz?

zászlótartó

Közeleg az ünnep, eljött a zászlócsere ideje. De nemcsak a nemzeti színű zászlót érdemes évente vagy kétévente lecserélni, hanem a céges, egyházi, illetve az egyéb promóciós, sőt, akár a gyász zászlót is. Sokan nem is gondolnák, de a tökéletes megjelenéshez gyakran nem elég pusztán a látványosan elhasználódott zászlók frissítése, mert bizony a zászlótartó is cserére szorulhat.

Ráadásul gyakrabban, mint gondolná. Mert hiába a pazarul elkészített, kiváló minőségű és igényes megjelenésű zászló, ha a zászlótartó már közel sem mutat olyan jól. Egy kopott, sérült, rozsdásodásnak indult vagy összekarcolódott tartószerkezet ugyanis az egész összképet negatívan befolyásolja.

Legyen szó akár egy kültéren elhelyezett fali tartóról vagy betonba telepített árbócrúdról, esetleg beltéri fali vagy padló tartóról, egy biztos: a zászló, legyen bármekkora és bármilyen szép is, csak akkor mutat igazán jól, ha a hozzá illő, igényes és kiváló megjelenésű tartóba helyezik.

Nincs ez másképp az aprócska asztali zászlókkal sem, amelyeket rendszerint ezüst színű vagy sárgarézből készült, teli vagy csavart talpú tartóba helyezve asztali díszként használunk. Ahhoz, hogy Ön a zászlóval elérje azt a hatást, amit igazán szeretne, célzottan kell kiválasztani azt a hozzá tartozó eszközt is, amiben végül elhelyezésre kerül.

A kültéri elhelyezésre alkalmas, egyszerű, ugyanakkor sokoldalúan felhasználható fali zászlótartó 1-2-3 ágú is lehet. Az a jó tartó, ami alapozó korrózióvédelemmel is el van látva. A nálunk kapható változat épp ilyen. A diszkrét báját pedig a fedőrétegként felvitt, egyszerű fekete színű festékréteg adja.

Beltéri elhelyezésben, ahol közelebbről látszanak még a legkisebb részletek is, illetve ahol a megjelenés még egy fokkal többet nyom a latban, a rendkívül látványos és ünnepélyes sárgaréz vagy a műkőből készült padlótartókkal érhet el egyedülállóan látványos hatást. Eldöntötte melyik zászlótartó illik Önhöz? Rendeljen most!