Micro USB kábelek gyors adatátvitellel

micro USB kábel

Egyes töltők gyorsabban töltik az eszközöket, mint mások. Ez azonban nem az egyetlen meghatározó tényező. A rossz micro USB kábel szintén lassíthatja a töltést. Mindez a vezetéket alkotó belső huzalok átmérőjével függ össze. Minél vastagabb a huzal, annál gyorsabb a töltés. Az olcsóbb micro USB kábelek gyakran vékonyabb vezetékekkel rendelkeznek.

Ezek természetesen kevesebb anyagból készülnek, ezért nem tudnak annyi áramot leadni és tovább tart a töltésük. A micro USB kábel hossza is befolyásolja a készülék töltési sebességét.

A rövidebb kábelek gyakran gyorsabb töltést biztosítanak. Ez azonban egyre ritkább a modern termékeknél. A Blitzwolf kábelei például a hosszuktól függetlenül, maximális sebességgel tudják tölteni az okostelefonokat és más eszközöket.

Minden téren bizonyítják magukat, gyors töltést és adatátvitelt garantálnak, miközben tartósak és megfizethetőek. Bár a micro USB kábel használata telefon vagy táblagép töltésére a legkézenfekvőbb, sok más eszköz, például Bluetooth hangszórók vagy vezeték nélküli fejhallgatók töltésére is használható.