Mikor aktuális a zászló rendelés?

zászló rendelés

A zászlókat nem kifejezetten hosszú távra tervezik. Ez most drasztikusan hangozhat, de jobb, ha tudja, hogy a zászló rendelés évente, kétévente, de legalább három évente megismételendő tevékenység. A zászlók ugyanis nem őrzik meg korlátlan ideig a makulátlan megjelenésüket. Olykor elszakadnak, bepiszkolódnak, kifakulnak, elvesztik az eredeti funkciójukat.

Ezért már jóval a zászló rendelés előtt érdemes tájékozódni a különböző zászló vásárlási lehetőségekről. Érdemesebb esetleg egy picit mélyebben belenyúlni a pénztárcába azért, hogy az adott zászló ne fél év alatt menjen tönkre, hanem például 2-3 évet is kibírjon, a megfelelő karbantartás mellett. Egy zászló ugyanis csak akkor szép, ha tiszta és a megjelenése nem hagy kívánnivalót maga után.

Ezért is használunk kültéri zászlóanyagként UV-stabil, időjárásálló típusokat, amelyeket, ha félévente, háromhavonta alaposan, de mégis kíméletesen kimosnak, kivasalnak és visszahelyeznek a zászlórúdra, garantáltan 2 vagy akár 3 évig is használhatóak.

Gondolja át alaposan, hogy mire van szüksége, keresse meg azt a könnyen navigálható internetes felületen, tegye kosárba és rendelje meg mindössze néhány kattintással! Cégünk garantáltan 1-5 vagy 2-6 nap alatt a megadott címre juttatja a megrendelt termékeket. A Poliform Kft. garanciát vállal a zászlóira, bizonyos körülmények megléte mellett. Rendeljen bizalommal, kattintson a webáruházunkra, és rendeljen most!