Mikor van szükség ingatlan jogász segítségére?

ingatlan jogász

Ingatlanjogi tanácsadásra van szüksége? Akkor érdemes tapasztalt ingatlan jogász segítségét kérnie. Az ingatlanjog egy olyan szakterület, amely számos jogszabályt foglal magába, de az eredményes jogi képviselethez nem elég pusztán ezek ismerete. Minden esetben megoldásközpontú gondolkodásra, kreatív megközelítésre és segítőkész hozzáállásra van szükség ahhoz, hogy a vállalkozók valóban azt kapják, amire szükségük van: hatékony jogi háttértámogatást.

A drfeketelegal.hu ügyvédi iroda az ingatlanjogi tranzakciók minden szegmensével foglalkozik. Az átvilágítástól és a strukturálástól az ingatlanmenedzsmentig, valamint az ingatlanfejlesztéstől és kivitelezéstől kezdve a nagyberuházásokon és a bérleti szerződéseken túl a követelésbehajtásig. Ezért vállalják az ingatlanokkal kapcsolatos szerződések elkészítését és ellenjegyzését.

Minden esetben jogi átvilágítást végeznek a kérdéses ingatlannal kapcsolatban, amelynek eredményeként tisztázzák az ingatlan jogi helyzetét azért, hogy Ön tökéletesen tisztában legyen az ingatlanhoz kapcsolódó jogokkal, kötelezettségekkel és terhekkel. Mert csak így hozhat átgondolt döntést az ingatlannal kapcsolatban, ha ingatlan jogász segítségét kéri.

Földhivatali vagy hatósági ügyintézésre van szüksége? Az ingatlan jogász segít! Ezt is nyugodtan rájuk bízhatja. Emellett vállalják a közös tulajdonok megszüntetését, társasházalapítást, szervezeti, működési szabályzat elkészítését és véleményezik az aláírandó vagy már meglévő szerződéseket azért, hogy minden esetben az Ön érdekei érvényesüljenek a szerződéskötés során. Amennyiben ingatlan jogász segítségére van szüksége, kérjen személyes vagy online konzultációt!