Modern LED fénycsövek

fénycsövek

A LED-ek számos ok miatt arattak sikert a hagyományos világítási piacon, különösen a hosszú élettartamuk, a csökkent energiafogyasztásuk és az alacsonyabb karbantartási igényük miatt. A becslések szerint, 2030-ra a LED fénycsövek tetemes mennyiségű villamosenergiát takaríthatnak meg.

Ahogy a lámpák vételára folyamatosan csökken, egyre több létesítményvezető igyekszik frissíteni a világítási rendszert, tekintettel a számos előnyükre, ami hiányzik a hagyományos technológiákból. A LED fénycsövek körülbelül 50 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos izzólámpák, fluoreszkáló, illetve halogén megoldások, ami jelentős energiaköltség-megtakarítást eredményez, különösen a huzamosabb ideig égő csövek esetében.

A fényt ezek a termékek meghatározott irányba küldik, ellentétben a hagyományos izzókkal, amik minden irányban fényt és hőt bocsátanak ki. Ez az irányított világítási képesség, ami megvan a modern fénycsövekben, csökkenti a fény- és energiapazarlást. tehát a beruházás mindenképpen megtérül.