Műanyag házikó a kert rendben tartásáért

műanyag házikó

Minél nagyobb kerttel rendelkezik az ember, bizony annál több munkát igényel a rendben tartása. Az udvar sarkában felállított műanyag házikó nemcsak a kisebb szerszámok elrejtésére szolgál, hanem tökéletesen megfelel a fűnyíró, a sövényvágó és még a létra elhelyezésére is.

A műanyag tartós acélszerkezetű erősítést kapott, így nem kell attól tartani, hogy egy nagyobb szél, esetleg a télen lezúduló csapadék kárt tesz benne. Strapabírósságát az is mutatja, hogy nem fog a káros UV-sugaraktól kiszáradni és a fagy sem fogja öregíteni a szerkezetet. Praktikusságát növeli, hogy belül felállíthatunk szekrényt, polcokat, hogy a kisméretű szerszámokat, gyerekjátékokat, strand felszerelést, szánkókat ne kelljen a lakáson belül kerülgetni.

A szürkés színben kapható műanyag házikó egyéni ízlés szerint lefesthető, hogy még teljesebb mértékben illeszkedjen a kert és a ház kinézetéhez. Ezek mellett, többféle méretben is megvásárolható ez a nagyra nőtt tároló, így a többgyerekes nagycsaládok is hasznát tudják venni.