Nagyot zuhant a Redmi Note 4 ár

Xiaomi telefon

Nem is olyan régen még senki nem vette volna meg ezeket az okostelefonokat, mert Kínából származnak. Utána egyre többen kezdtek érdeklődni, hiszen rendkívül olcsók voltak, azonban a minőség még mindig nem volt az igazi.

A Redmi Note 4 ár jelenleg is roppant alacsonynak mondható és egyre jobban zuhan, mivel már megjelent az új modell. Kifejezetten jó vételnek számít idén egy ilyen telefon, mert a gyenge minőséget el lehet felejteni.

Rendesen fel van vértezve mindennel és így minden téren remekül teljesít. A nagy 5.5“ hüvelykes képernyőnek köszönhetően, kellemes a videók nézése a telefonon. A kamera remek képeket csinál, amik tiszták és élesek, a színek élénkek, az árnyalatok kellően kontrasztosak.

A videofelvételek szintén hozzák az elvárt szintet. Több tesztvideót is találunk ezzel kapcsolatban a YouTube-on. A Redmi Note 4 ár igazán megéri, hogyha ellátogatunk a puremobile.hu weboldalra. Sok többszázezres telefonnal ellentétben, ebben valóban méretes akku található, ami a tesztek alapján remekül bírja a strapát.