Nagyszerű szerkezet az utcai napelemes kandeláber

utcai napelemes kandeláber

Nem kevés pénzbe kerül az utcai kivilágítás, ezért az önkormányzatok megpróbálnak költséghatékonyabb megoldással élni. Az utcai napelemes kandeláber gyakorlatilag ingyen szolgáltatja a világosságot, ezáltal a járókelőknek és az ott lakóknak a biztonságot. Ennek közterületen történő elhelyezéséhez közterület foglalási engedély beszerzése szükséges.

Viszont nagyon sok előnnyel rendelkezik az utcai napelemes kandeláber, amelyek közé sorolható, hogy az elhelyezése nem igényel építési hatósági engedélyt, sem hálózati tápellátást, mivel az energiát a napsugárzásból nyeri.

Világítása sötétedéskor automatikusan működésbe lép, biztonsági funkciókat is elláthat, mivel mozgásérzékelővel van bővítve. Nem bocsájt ki UV- és infrasugárzást, nem vonzza a rovarokat és a fényszennyezés is minimális az alkalmazása során.

Teljesen független a villamos energia hálózattól az utcai napelemes kandeláber, így a létező legköltséghatékonyabb megoldást adja. Ezek a nagyszerű szerkezetek megrendelhetőek az amtechnik.hu webes szaküzlet kínálatából.