Nem okoz irritációt a bőr anyag

bőr anyag

Természetes szövet, ami időtálló és stílusos. Talán így lehetne jellemezni a bőr anyag tulajdonságait néhány szóban. Az emberiség már évezredek óta használja a bőrt, mivel kiváló minőséggel és tartóssággal bír. Ideális választás, amennyiben hosszú élettartamú, strapabíró és időtálló típust keresünk. A belőle készült tárgyak különleges eleganciát és stílust adnak az öltözékünknek, ráadásul számos területen alkalmazhatóak.

Ez egy természetes anyag, ami azt jelenti, hogy számos előnye van a mesterséges alapú szövetekkel szemben. Először is lélegzik, így könnyebben szellőzik és nem okoz kellemetlen szagokat, amelyek általában a szintetikus fajtáknál jelentkeznek. A bőr anyag emellett hipoallergén tulajdonságokkal is rendelkezik, így kevésbé valószínű, hogy irritációt okoz a bőrön.

Kényelmes és stílusos a műbőr

Manapság egyre több márka és tervező használja ezt az anyagot, mert számos előnyt kínál, a hagyományos társával szemben. De mi es valójában és miért olyan népszerű? Az első dolog, ami eszünkbe jut róla, hogy mesterségesen előállított anyag. Azonban, mivel korunkban számos olyan szövetet használunk, amelyek nem környezetbarát jellegűek, fontos megemlíteni, hogy a műbőr előállítása sokkal kevésbé káros a környezetre, mint a hagyományos bőré.

A műbőr textúrája nagyon sokféle lehet, a simától a különböző mintákig és színekig. Azonban, mivel szintetikus szövetről van szó, nem olyan lélegző, mint a valódi bőr, így a hosszabb ideig történő viselet során kellemetlen szagok jelentkezhetnek. Mindent egybevéve, nagyon jól néz ki és lehetővé teszi, hogy az emberek különféle divatos ruhadarabokat viseljenek.

Az angóra ápolására vonatkozó tanácsok

A minőség és kényelem olyan dolgok, amelyeket az emberek minden korban és kultúrában igényeltek. Az egyik olyan szövet, ami az ilyen igényeket kielégíti, az angóra. Ez a különleges anyag nemcsak meleg és puha, de még a legérzékenyebb bőrre is kényelmesen simul, emellett pedig szép és elegáns. Nem csoda tehát, hogy a divatvilágban is népszerű.

A szövet másik előnye, hogy rendkívül meleg és légáteresztő. Ez abban nyilvánul meg, hogy a belőle készült ruhák nemcsak a hideg téli napokon tartanak melegen, hanem nyáron is kellemes viseletet biztosítanak. Az angóra gondozása nem nehéz, de különös figyelmet igényel. A szövetet ajánlott kézzel mosni, ha pedig géppel mossuk, akkor mindenképpen kímélő programot és hideg vizet használjunk!

Bio pamut ruhák érzékeny bőrűeknek

Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges életmód. Az élelmiszerek mellett, az öltözködésünkben is egyre fontosabb szerephez jutnak az olyan természetes szövetek, mint a bio pamut. A használata nemcsak az egészségünk és a környezetünk védelmének szempontjából fontos, hanem kiváló minősége miatt is.

A bio pamut puha tapintású és nagyon kellemes a bőrnek. Továbbá kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, így különösen ajánlott azoknak, akiknek érzékeny a bőrük. A belőle készült ruhák gyártása pedig a környezetbarát jelleg mellett, különleges és egyedi darabokat is eredményezhet. A természetes színek és minták lehetővé teszik, hogy a tervezők a lehető legkreatívabb módon alkossanak prémiumminőségű ruhákat.