Német lépcsőjáró típusok a webáruházban

Az iparban szükség van olyan eszközök használatára, amelyek megkönnyítik a dolgozók munkáját. A lépcsőjáró lehetővé teszi a súlyosabb tárgyak szállítását a lépcsős helyiségekben is. Több tíz, esetleg száz kilós terheket cipelni egy ember nem tudna segítség nélkül, főleg rázósabb talajon, lépcsőkön. Erre lett kitalálva a molnárkocsi azon változata, amelyik különleges kialakításának és a hármas kerekeinek köszönhetően, alkalmas a lépcsős helyekre is.

Ez a kitűnő eszköz megvásárolható a raktarprofishop.hu webáruházból, több más, a szállításban, a raktározásban, valamint az üzemekben használt termék mellett. A webáruház lépcsőjáró típusai a német Protaurus márka kiváló tulajdonságaival bírnak. Az erős, masszív, terhelhető acélváz, a stabil tömlős felfújható kerekek teszik a terméket igazán strapabíróvá, ami mindenképpen elsődleges szempont a szállítóeszközök terén. A lépcsőjáró a nagy kerekeinek köszönhetően, az egyenetlen talaj esetén sem akad el. Ezek nagyon fontos tulajdonságok, hiszen nem minden épület rendelkezik lifttel vagy olyan lifttel, ami alkalmas a nagyobb tárgyak szállítására.

A lépcsőjáró molnárkocsi esetében is lehet szükség olykor egy-egy új alkatrészre, kiegészítő kellékre, úgy mint a fogantyú, a kiegészítő kézikar és a kerék. A webáruház ezekkel is rendelkezik, így nem kell más üzletekben keresgélni az adott modellhez megfelelő alkatrészeket. A 10 évre szóló garancia bizonyára sokat elmond a termék minőségéről és az online bolt megbízhatóságáról. Válassza ki most az igényeinek megfelelő szállítóeszközt!