Női városi kerékpár sokféle kivitelben

női városi kerékpár

A hölgyek körében is egyre inkább népszerűvé válik újra a környezettudatos és egészséget megőrző életmód gyakorlása, aminek egyik formája a biciklivel való közlekedés.

A női városi kerékpár kategóriában számos igen szép és funkcionális kialakítású darab várja az érdeklődőket a szaküzletekben, de a kiemelten felhasználóbarát speedbike.hu webáruházban is. Ezek kiválóan alkalmasak mindennapos használatra, strapabíróak és nem is kerülnek túl sokba.

A női városi kerékpár súlya minden esetben több, mint a sportolási célokra tervezetteké, mivel ezeken gyakran nagyobb súlyt kell szállítani, a bevásárlások következtében. Fel is vannak szerelve a teherszállításra, némelyik csak hátsó csomagtartóval van ellátva, de egyes fajták első, a kormányra szerelt kosárral is rendelkeznek.

A váz és a kormány általában hajlított, nem pedig teleszkópos, mivel ilyen módon elérhető a nagyobb teherbírás. A női városi kerékpár kategóriában akadnak csak egysebességesek, de sebességváltóval is akadnak, így mindenki meg fogja találni a számítását a felhozatalban.