Prémiumkategóriába sorolható a Tikkurila

Tikkurila

Hogyha egy univerzális bevonatrendszerre van szükségünk, akkor a legjobb helyen járunk. A finn Tikkurila termékek speciális gyantát tartalmaznak, ezért minden kényes felületen időtálló és esztétikailag kifogástalan bevonatot képeznek.

Felújíthatjuk a régi bútorokat, kijavíthatjuk a kisebb-nagyobb hibákat, így azok olyanok lesznek, mintha csak újak lennének. A kültéren alkalmazható Tikkurila termékek szintén a kínálat szerves részét képezik.

A veranda, a kerítés, a kerti bútorok visszanyerik eredeti pompájukat. Természetesen nemcsak a fafelületek esetében kínál kitűnő megoldást a Tikkurila. A falfestéshez is kitűnő termékek állnak a rendelkezésünkre, hogyha a gyártó termékei közül szeretnénk választani.

A Tikkurila falfestékek egyik említésre méltó előnye, hogy könnyen tisztítható bevonatot képeznek a falakon. A felhordása megoldható ecsettel, hengerrel, de az összetétele a szórófejjel való festést is lehetővé teszi. A különleges csillámhatású falfény egészen egyedi csillogást eredményez, amivel bensőséges hangulatot varázsolhatunk az otthonunk különböző helyiségeiben.