Propolisz tinktúra külső alkalmazásra is jó

propolisz tinktúra

A méhek önmagukban is hatékony tápanyag felhalmozók. Rövid életük során, a kis csíkos munkások vitaminokat és nyomelemeket halmoznak fel a saját szervezetükben, amelyeket a méhpempő, a méz, a viasz és a pollen is tartalmazza. Ezért általában a méhészeti termékek és különösen a propolisz tinktúra nagyon népszerű a különböző típusú betegségekben szenvedők körében.

A kitin az egyik legerősebb hatóanyag ebben a készítményben, ami a szervezetet ásványi anyagokkal, enzimekkel, aminosavakkal és vitaminokkal telíti. A propolisz tinktúra megvásárlása azt jelenti, hogy Ön vigyáz saját magára, mert a termék nemcsak segít a betegségek elleni küzdelemben, hanem meg is akadályozhatja azokat. A tinktúra a bőr különféle sérülései esetében is használható.

Ehhez elég az érintett területet naponta 2-3 alkalommal bekenni. A készítmény káros hatással van a baktériumokra, fertőtleníti a sebeket, enyhíti a fájdalmat és elősegíti a gyors felépülést. A propolisz tinktúra varázslatos termék, ami képes megbirkózni az emberi szervezetet érintő számos problémával.