A Rasch tapéták első osztályú termékek

Minden iparágban megvannak a csúcstartók. A Rasch tapéták első osztályú termékei a gyártás másfél évszázados tapasztalatának köszönhető. Több szempontból is különlegesnek számítanak, ami az anyagukat és annak tulajdonságait illeti.

A Rasch tapéták készítésénél nemcsak az volt az elsődleges feltétel, hogy jól nézzen ki, hanem legyen könnyedén felhelyezhető, tisztítható, ráadásul környezetbarát is. Sok év elteltével, egyre kifinomultabb termékeket dobtak a piacra és mára a Rasch tapéták a csúcskategóriában szerepelnek.

A gyapjúrostos falkárpit pedig nem tartalmaz mesterséges, egészségre káros anyagokat, viszont könnyen tisztántartható. Mint minden tárgyra, úgy a tapétára is lerakódik a por, amit könnyedén el lehet távolítani a porszívó kefés részével, amit ajánlott fél évenként megismételni.

Ha véletlenül nagyobb szennyeződés kerül rá, akkor azt mihamarabb el kell távolítani, hogy a Rasch tapéták sokáig megőrizhessék különleges kinézetüket, amiket a ragasztott textilszálaknak köszönhetnek. Dekoratív részét fogják képezni a lakás bármelyik részének.