Régebbi és új Citroen modellek

A Citroen nagyon sokféle járgányt dobott a piacra, a kisautótól kezdve, a terepjárón át egészen a haszongépjárművekig. A Citroen modellek sora pedig csak évről-évre bővül, hiszen a tervezők folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél jobb, strapabíróbb, energiatakarékosabb, környezettudatosabb és az aktuális igényeknek megfelelő autókat alkossanak.

A különféle Citroen modellek megtekinthetőek a citroensipos.hu webcímen, ami a hivatalos magyar forgalmazó és a Citroen Sipos honlapjára vezet. Itt a régebbi típusok és a legújabb verziók is részletesen megismerhetőek, hiszen nagyon aprólékos leírás tartozik mindegyikhez.

Sőt, még azok a Citroen modellek is megnézhetőek, amelyek még nincsenek is a piacon, de nemsokára elérhetőek lesznek és szeretnék, ha a nagyközönség már úgy várná, hogy mindent tud ezekről. Ebben a kategóriában jelenleg a 90 féle színkombinációban kérhető Citroen C3 AirCross Kompakt SUV szerepel, aminek esetében az árlista még nem nyilvános, de tesztvezetésre máris lehet jelentkezni.

Ugyanakkor, ha nem a legújabb modellben gondolkodsz és megnézed a kínálatot, akkor egészen biztosan fogsz találni egy olyan változatot, ami minden igényednek megfelel. A kisautókat külön csoportban találhatod meg, amin belül minden elérhető verzió helyet kapott.

Ha fontos, hogy készleten legyen a kiválasztott jármű, akkor válogathatsz direkt abban a kategóriában, amelyik ezeket gyűjti csokorba, így akár egy-két napon belül is hozzájuthatsz egy új kocsihoz. Sőt, ha használt autóban gondolkodsz, itt ilyen példányokat is megtekinthetsz, mégpedig úgy, hogy egészen biztosan nem fogsz zsákbamacskát vásárolni ezekkel.

Ugyanis ezek mind ellenőrzött és jó állapotban lévő verdák, amelyekért a kereskedő felelősséget vállal. Ha megnézed a kínálatot, ezek között is találhatsz remek négykerekűeket, amelyek esetében szintén beszámítható a régi autód, akárcsak ha új kocsit vennél. Érdemes a Citroen Sipos munkatársaival szerződést kötni, mert segítenek, hogy a legjobb feltételek mellett juthass hozzá egy járgányhoz.