Sliponban suhanni élvezet

slipon

A hétköznapokon gyakran nincs kedvünk elegáns ruhába bújni vagy pedig a helyzet nem kívánja meg. Ilyenkor bátran lehet az ideális lábbelink a szuper kényelmes slipon. Ha valaki nem tudná, hogy mit takar a kifejezés, eláruljuk, hogy az úgymond „bedugós” cipőről van szó.

Általában se fűző, se cipzár nem jár hozzá, hiszen elég felhúzni a lábra és már lehet is indulni. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire kényelmes viselet, ideális a nagy bevásárlásokhoz, hosszú sétákhoz, illetve minden olyan tevékenységhez, ami igénybe veszi a lábakat. A slipon ennek ellenére nem valami csúnya, ormótlan cipő, ráadásul többféle stílusban is elérhető. Kapható ugyanis elegánsabb és sportosabb változata is ennek a remek lábbelinek. A slipon ideális viselet tavasszal, ősszel, de egy hűvösebb nyári reggelen vagy estén is kitűnő választás.

A cipom.hu webshopban a legdivatosabb slipon modellek közül lehet válogatni. Az örök kedvenc fekete és fehér darabok mellett, a most nagyon divatos púder rózsaszín, szürke vagy arany árnyalatok is megtalálhatóak.