Sporttáska cipőtartó rekesszel

sporttáska

A különféle táskáinkat több esetben is szoktuk használni, egy darabot nemcsak edzésekre, hanem utazásokhoz is előveszünk. Éppen ezért jó, ha olyan sporttáska kerül megvételre, amelyiknek mérete megegyezik egy-két légitársaság ingyenes kézipoggyász méretével is. Így repülőútra is használhatjuk, de a sportruházatunkat és kiegészítőket szintén szállíthatjuk benne.

Pontosan ilyen darab a taskam.hu webshop kínálatában szereplő rozsdabarna Rhino vászon sporttáska, ami cipőtartó résszel is el van látva. Ezen kívül ingyenesen felvihető a WizzAir és a Ryanair fedélzetére. Strapabíró termék, az elején nagyobb cipzáros zseb található, a másik oldalán szintén zseb van.

Belsejébe kényelmesen lehet pakolni és a felcsatolható vállpántja komfortos viseletet biztosít. A színe rendkívül elegáns, kifinomult ízlésre utal. Bármerre használjuk is, a járókelők pillantása biztosan megáll rajta. Ráadásul ez a sporttáska nem kerül sok pénzbe, a vételár mindössze 4990 Ft. Ugyanez a modell választható még lila színben is a termékpalettáról.