Tapadásmentes wok serpenyő mindenkinek

wok serpenyő

Kiváló minőségű serpenyőt keres? Olyant szeretne, amiben hamar kérgesednek a húsok, zöldségek, és rövid időn belül ütheti össze a jobbnál jobb fogásokat? Ha igen, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol megannyi modell közül válogathat!

A márkás wok serpenyő levehető nyéllel nagy kedvence mind a rutinos nagyiknak, mind a kezdő konyhatündéreknek. Nagyon könnyű elmosni, tisztán tartani. Széles kínálatunkban kiváló minőségű, kézzel öntött alumínium edények kaphatók, amelyeket tapadásmentes réteggel borítottak be.

Mivel a wok serpenyő és más főzőedény alapvetően mindennapi használatra készül, nagyon fontos, hogy tartós maradjon. A teflonrétegű wok serpenyő nemcsak a keleties ételek elengedhetetlen kelléke, a húskészítés és sütés új formáját is megismerheti általa.

Mint minden új edénynél, a serpenyőt is az első használat előtt mindenképp át kell mosni egy kis vízzel és mosogatószerrel. A wok perfluoroktánsavat nem tartalmazó borítása környezetbarát, nem rákkeltő. Az ergonomikus fogantyúról pedig alig bírja majd levenni a kezét. Sütésre fel!