Teljesen elfogadható a Dobble ár

A Dobble kártyajáték tulajdonképpen a megfigyelés és a gyors reflexek játéka, amelyben a teljes összpontosítás és a pörgés izgalma dominál. Annak ellenére, hogy öt különböző játék található meg egy dobozban, a Dobble ár egyáltalán nem nevezhető magasnak. Ráadásul remekül fejleszti a gyerekek megfigyelő képességét, hiszen a benne fellelhető 55 kerek lapon az azonosságokat kell felfedezni a játék során.

Ezek tele vannak változatos, motiváló képekkel. Az alapszabály pofonegyszerű, az 55 lap közül bármelyik kettőt kiválasztva, csak egyetlen azonos kép látható, és hogy ki lesz az, aki legelőször megtalálja, azt majd a gyorsaság és a figyelem dönti el. De vigyázat, a nagy kapkodásban könnyen mellé lehet lőni!

Egy kiváló csapat akár bajnokságot is rendezhet, amit végigszórakozhatnak és nevethetnek. Megunhatatlan, rendkívül pörgős játék a Dobble, amit tanácsos megvásárolnia gyermekének, aki ennek hála jókat játszhat majd a kis barátaival. A Dobble ár nem jelenthet akadályt, főleg akkor, ha az okosjatek.hu webáruházból veszi meg a játékot.