Temérdek előnye van egy jó bébi taxinak

bebitaxi
Az első, mozgásra ösztönző játékok általában valamilyen közlekedési kellékek, amik a kicsik motorikus képességeit és mentális adottságait nagymértékben fejleszteni tudják. Remek példa erre a bébi taxi. Főleg az eleven, virgonc gyerekek esetében működik ez, hiszen biztos, hogy a jármű valamilyen formában le tudja kötni a szülő szeme fényét.
Persze tudni kell, hogy a bébi taxi csak egy éves kortól használható biztonságosan. Ezzel nem csupán fizikai kihívások elé állítja a gyermeket, de fejleszti a kreativitását is. Ami még előny, hogy a bébi taxi hihetetlen sokféle típusban és színben megvehető.

A fiúknak biztosan tetszeni fog az autóversenyző vagy masiniszta modell, míg a lányok kedvelni fogják a Barbie-s vagy épp a fagylaltkocsis kialakítású járművet. Sőt, megvehető az a bébi taxi, ami teljes mértékben hasonlít a mai kedvelt autókra, az Audira, a BMW-re, a Volkswagenre vagy épp a Porsche-ra.
Nyilván minden gyermek szeretne egy olyan kocsi volánja mögé ülni, ami teljes mértékben hasonlít az anyjának vagy apjának az igazi autójára. Milyen további pozitívumokkal rendelkezik a bébi taxi? Nos, az alacsonyra beállítható széles terpeszülés elősegíti a gyermekek csípőízületének megfelelő fejlődését. Persze nem csupán fizikai előnyei vannak ennek a járműnek.

Szintén jó választás a gyerek tricikli

A szakemberek és a szülők sem vitatják már, hogy nagyon erős összefüggés van a mozgás és a lelki, testi egészség között. A gyermekeknél ez kiváltképp igaz. A gyerek tricikli megvételével tehát nem csupán az aktívabb életmódra tanítja meg a szülő a gyermekét, hanem biztosítja annak megfelelő lelki és testi fejlődését is. Való igaz, hogy nem lehet elég korán elkezdeni a gyerek mozgásra, sportra való rászoktatását
. Amint lehetőség nyílik rá, megéri a gyerek tricikli mellett dönteni. Tanácsos ezt akkor adni a szülő szeme fényének, amikor valóban meg tud birkózni egy pedálos járművel, hiszen ennek az alkalmazása mégiscsak kicsit nagyobb erőbefektetést követel meg. Akkor is érdemes ezt ajánlani a kicsinek, ha még bizonytalan, bátortalan a járművekkel, mozgási formákkal kapcsolatban.