Tippek a magassarkú cipő viseléséhez

magassarkú cipő

Ki ne szeretne az egekben járni? A hölgyek közül sokan érzik így magukat, amikor magassarkú cipő kerül a lábukra. Azonban a szépségért néha szenvedni kell, ami a sarkokra nagyon jellemző. Hogyan legyen a járás kényelmesebb? A szakemberek szerint 5 cm-ig a sarok egészséges és lényegesen viselhető.

Ha ennél nagyobbra vágyunk, akkor inkább válasszuk a platformos modelleket. Az sem mindegy, hogy milyen méretet választunk. Lehet, hogy pár évvel ezelőtt 39-es cipőket hordtunk, de ez sokszor változik. Vásárlás előtt inkább győződjünk meg a saját méretünkről! Következő tipp a belsejét illeti. A zárt cipőben gyakran előfordul az izzadás és sajnos pár csepp víz is elég ahhoz, hogy hólyag jelenjen meg a bőrünkön.

Szerencsére ezt is el tudjuk kerülni a jó minőségű dezodor használatával. A magassarkú cipő betörésére használjuk a fagyasztót! Elsőre furcsán hangzik, de tényleg működik. Tegyük egy zacskóba vizet, majd helyezzük a cipőbe és mehet a fagyasztóba. Egyetlen éjszaka alatt kitágul, így kényelmesebb lesz.