Tökéletesen beválik a búvárszivattyú szennyvízhez

búvárszivattyú szennyvízhez
Csakis egy szivattyú jöhet szóba, amikor a szennyvizet kell egyik helyről a másikra eljuttatni. A búvárszivattyú szennyvízhez már csak azért is a tökéletes megoldás, mivel elmerül az adott közegben, aminek hála lényegesen nagyobb emelési távolságot képes elérni, mint a hagyományos felszíni szivattyúk.
A hatékonyságának és egyben a működésének a lényege, hogy a membránlapjainak hála nem szívja, hanem sokkal inkább a felszínre nyomja a folyadékot. A búvárszivattyú szennyvízhez sokkal jobban passzol, mint bármilyen egyéb modell, hiszen sokkal hatékonyabb és nagyobb teljesítményre képes, mint a megszokott változatok. Elsősorban ott elterjedt megoldás, ahol mélyebbről kell a folyadékot a felszínre hozni.

Kétségtelen, hogy a búvárszivattyú szennyvízhez tökéletesen beválik, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy alkalmas tiszta víz átszivattyúzására is, ezért egy kútból akár tiszta vízzel is elláthat egy háztartást. Nyugodtan alkalmazható persze öntözésre vagy egy pince teljes víztelenítésére is. A búvárszivattyú szennyvízhez azért is válik be, mert reális árral rendelkezik.