Történjen okosan az ablakpárkány választás!

ablakpárkány

A részletek mindig meghatározóak, amikor egy bizonyos munkát végzünk. Ez kifejezetten igaz az ablakpárkány esetében, aminek hiányában egyszerűen nem teljes a nyílászáró összképe. Természetesen nem mindegy, hogy pontosan milyen termékek mellett döntünk, mert fontos a kedvező ár-érték arány, de ennél nagyobb figyelmet követel a kivételes és időtálló minőség.

Egy olyan elemről van szó, amit kívül és belül egyaránt használunk. Arra esetenként mechanikai terhelés kerül, de ami még ennél is komolyabb kihívást jelent az ablakpárkány szerkezetére nézve, a folyamatos környezeti hatás. A Nap ultraviola sugarai és a levegőben lévő kipufogógázok közösen erőteljes kémiai reakciókat indíthatnak el.

Éppen ezért, ennek ellensúlyozására olyan inert anyagot alkottak meg a tervezők, ami remekül viseli a folyamatos támadásokat. A fehér ablakpárkány ilyen módon nem sárgul és megőrzi fényét. Ha szeretnénk még ennél is többet megtudni a különböző változatokról, úgy megnyitva az ablak-parkany.hu weboldalt, a legtöbb kérdésünkre választ kapunk.