Újjá varázsolható a konyha a Dulux Simply Refresh révén

Dulux Simply Refresh

Sokan nem tudják, de bizony a bútorokat is át lehet festeni. A Dulux Simply Refresh konyhabútor festék egy lenyűgöző megoldást kínál azoknak, akik a konyhájukat szeretnék felújítani anélkül, hogy drasztikus átalakításokba kellene kezdeniük. Ez a festék egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy új életet lehelj a régi vagy unalmas konyhabútorokba minimális befektetés és erőfeszítés mellett.

Ez a kifejezetten konyhabútorokra kifejlesztett festék megkönnyíti a saját otthonod átalakítását. A Dulux Simply Refresh számos előnnyel jár. A használata rendkívül egyszerű. Nem szükséges előzetes festési tapasztalat, így akár kezdők is használhatják.

Kiválóan tapad a konyhabútorok felületéhez, így hosszútávon is tartós eredményt garantál. A konyhabútorok nap mint nap kemény igénybevételnek vannak kitéve, de a Dulux Simply Refresh festék ellenáll a szennyeződéseknek, foltoknak és kopásnak. A konyhafelújítás hagyományos módjaihoz képest sokkal költséghatékonyabb megoldás. Nem kell új bútorokat vásárolni vagy komoly átalakításokat végezni.