A süllyesztett kötődoboz vízmentes

kötődoboz

A víz és az elektromosság nagy ellenségek, ezért mindenkinek gondoskodnia kell róla, hogy ez a kettő semmiképpen ne találkozzon egymással. Ha a kertjében szeretne világítást, akkor az kivitelezhető és ebben a kötődoboz nagy szerepet kap.

Mivel a tervezők törekednek a lehető legnagyobb esztétikára, ezért a kábeleket elrejtik a föld alá. A huzalok műanyag csövekben húzódnak, de mivel csatlakozási és elosztási pontokat kell kialakítani, így a víz könnyen beszivároghat. A kötődoboz egy zárt rendszert képez, így a benne található modul nem fog megsérülni. Mivel különféle védelmi fokozatok léteznek, ezért a vásárláskor azt kell kideríteni, hogy a kötődoboz milyen hatásoknak kell ellenálljon. Amennyiben úgy gondolja, hogy ez nem fontos, mert a legjobbat szeretné venni, akkor az is jusson eszébe, hogy mennyi pénzt spórolhat a megfelelő típusú kötődoboz kiválasztásakor!

A fröccsenő cseppeknek, illetve a kis- vagy nagynyomású vízsugárnak ellenálló doboz többféle méretben kapható. Mindegyik termék pontos leírást kapott, így ezt elolvasva tudni fogja, hogy mire van szüksége.