Búcsút mond a feszülő bőrnek a Bioderma olajtusfürdő

bioderma olajtusfürdő

A tápláló és nyugtató Bioderma olajtusfürdő csillapítja a bőr feszességét és erősíti a hámréteget, akár hosszabb távon is. A parabéntől és tartósítószertől mentes, nem komedogén zuhany olaj különösen a száraz és nagyon száraz bőrre ajánlott.

Az olajra vonatkozó benne lévő Skin Barrier Therapy szabadalom megakadályozza a bőr kiszáradásáért felelős fő baktérium, a Staphylococcus aureus megtapadását. A Bioderma olajtusfürdő növényi bio lipidekkel és vitaminokkal dúsított komplexe segít növelni a bőr tolerancia küszöbét.

A tusoló olajat elsősorban olajokból állítják elő. Így kíméletesebb tisztítási élményt biztosít, mint a hagyományos tusfürdők. Gyakran védőréteget hagy maga után, ami táplál és hidratál, illetve csökkenti a zuhanyozás utáni feszülő érzést.

A Bioderma olajtusfürdő, a benne lévő olajok tulajdonságainak köszönhetően, további előnyökkel is járhat, mint például nyugtató, regeneráló vagy öregedésgátló hatás. Ez ideálissá teszi az intenzív hidratálást igénylő bőrre. Mondjon búcsút Ön is a kellemetlen, bizsergő bőrnek zuhanyozás után!