A Fujitsu klíma javítja a levegő minőségét

fujitsu klíma

Nem is olyan régen még nyugodtan kijelenthettük, hogy a légkondicionáló felesleges kiadás és egy konnektorba dugott ventilátor is elegendő ahhoz, hogy hűvösen tartson minket. Manapság viszont, amikor az éghajlatváltozással, az átmeneti évszakok eltűnésével és az egyre hosszabb hőhullámokkal szembesülünk, egyre inkább kötelezőnek tartjuk a Fujitsu klíma meglétét.

Az optimális hőmérséklet fenntartása a fő feladat, amit a légkondicionálóra bízunk. Az általános ajánlások szerint a 20-26 fokos beltéri hőmérséklet a legkényelmesebb az emberi szervezetnek. Kivételt képez a hálószoba, ahol a legjobb alvási feltételeket 16-18 fok között tartva biztosítjuk. Nyáron nyilvánvaló okokból szinte lehetetlen ilyen tartományokat fenntartani, még akkor is, ha az ablakokat becsukjuk és letakarjuk.

A teljes hőkomfort fenntartása természetesen nem az egyetlen előnye a Fujitsu klíma jelenlétének. A modern légkondicionáló berendezések képesek fűtési üzemmódban is működni, így ősszel és télen megemelik a hőmérsékletet.