A fülbevalók és az arcformák kapcsolata

Fülbevalók

Amióta világ a világ, a szép ékszerek előkelő helyet foglalnak el a szebbik nem képviselőiek a szívében. Az egyik legnépszerűbb kiegészítők, a fülbevalók kiválasztása különös körültekintést igényel, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az arcformánkhoz milyen formatervezésű csecsebecsét választunk.

Az igazság az, hogy a rosszul megválasztott fülönfüggővel könnyen tönkretehetjük a megjelenésünk összhatását, így érdemes valóban megfogadni a rendelkezésünkre álló tippeket.

Az ovális arcszerkezettel megáldott hölgyek igazán szerencsések, hiszen nekik a kicsi köves, a hosszú és karika fülbevalók is remekül állnak. Azoknak a nőknek, akiknek az arca szögletes, érdemes kihasználni a finom vonalvezetésű ékszereket, hiszen azok ellensúlyozhatják a kissé szigorú formákat.

A hosszúkásabb, szív alakú archoz nagyon jól passzolnak a csepp- vagy csillárformájúnak is nevezett fülbevalók. Amint azt láthatjuk, némi odafigyeléssel nem lövünk bakot és azt az oldalát hangsúlyozhatjuk ki az arcunknak, ami a legelőnyösebb.