A Makita innovatív technológiái

Makita

Az elektromos kéziszerszámok nélkülözhetetlen asszisztensek nemcsak a mindennapi életben, hanem a szakembereknek is. Manapság a japán Makita szerszámgépek az egyik legmegbízhatóbb és fogyasztók által legkeresettebb termékek a magyar piacon. A gyártó vállalat széles körben képviselteti magát az olyan eszközökkel, mint a csavarhúzó, a fúrókalapács, a sarokcsiszoló, az élező gép, a lézeres szintező, a körfűrész, a gyalu, az építőipari porszívó és a nagyteljesítményű rádiókészülék.

A Makita Corporation-t 1915-ben alapították Japánban. A megalakulás hajnalán a vállalat transzformátorokkal és villamos motorokkal folytatott kereskedelmet. A gyárak Japánban, az Egyesült Államokban, Németországban, Nagy-Britanniában és Kínában találhatóak.

A vállalat termékei már régóta elnyerték a szakemberek bizalmát az egész világon és mind az ipari felhasználásban, mind a kisebb műhelyekben előszeretettel alkalmazzák. A Makita vezeték nélküli szerszám szegmense külön figyelmet érdemel, mivel ők kezdték meg ezek gyártását először a világviszonylatban. A vezeték nélküli csavarhúzókban például kefe nélküli motorokat használnak, amelyek 40% meghosszabbíthatják a termék élettartamát egyetlen feltöltéssel.

A Makita jelenleg több mint 350 féle szerszámot és több mint 4500 kiegészítőt gyárt. A gyárak hatékony technológiai támogatása lehetőséget kínál az ügyfelek igényeinek kielégítésére minden piaci szegmensben. Ha könnyen használható és kiváló teljesítményt mutató szerszámokra van szüksége, akkor a Makita termékekre mindig számíthat!