A kemoterápiás paróka önbizalmat ad a nőknek

kemoterápiás paróka

Bizonyos orvosi kezelések következtében, a részleges vagy a teljes haj elveszítése lelkileg nagyon megterhelő tud lenni egy nőnek. Mivel a haj a nők ékkoronája, ezért annak hiánya megviseli őket. Ebben az esetben a kemoterápiás paróka használata tökéletes megoldást nyújt. Választani lehet a szintetikus és a természetes hajból készült paróka közül.

Mindkettő úgy van kidolgozva, hogy megfeleljen a mindennapos viselésre és ne okozzon semmiféle kellemetlen érzést. Használata sem bonyolult, belső anyagának köszönhetően, felveszi a fej formáját és nem kell attól tartani, hogy lecsúszik. A fejbőr is tökéletesen szellőzik. Minőség tekintetében kiváló és megjelenéskor valódi hatást eredményez.

A fodrászszalonban több méret, szín és forma megtalálható. A szakember hasznos tanácsokkal látja el a vendéget. Kiválasztják az egyéniségükhöz és stílusukhoz közel álló póthajat. Sok hölgynek a kemoterápiás paróka a komfortot és a nőiességet jelenti. Visszanyerik önbizalmukat, ami a gyógyulást nagymértékben segíti.