A kerékpárszállító vonóhorogra készült verziója

kerékpárszállító vonóhorogra

Ha rendszeresen szokott bringázni, akkor egy-egy utazás alkalmával biztosan nagyon szokott hiányozni a kedvenc járgánya. Azonban ez nem feltétlenül kell így legyen. A kerékpárszállító vonóhorogra való változatával bárhová magával viheti a kétkerekűjét, ahová autóval megy, így egyetlen napig sem kell nélkülöznie a tekerés élményét.

Persze bérelhetne is biciklit, de főleg, amikor rövid időre megy és sűrű a programja, akkor nem biztos, hogy lesz ideje megfelelő szolgáltatást találni. Azonban a kerékpárszállító vonóhorogra való felszerelése pillanatok alatt megvan és a bringa is könnyedén rögzíthető erre, így nem kell azzal törődnie, hogy honnan szerez majd egyet.

Amikor megérkezik, csak lecsatolja a saját bringáját és mehet azzal várost nézni vagy ügyeket intézni, amennyiben üzleti útról van szó. Tehát a kerékpárszállító vonóhorogra való beszerzése igencsak kifizetődő lehet. Nemcsak időt spórolhat ezzel, hanem a kedvenc bicajáról és mozgásformájáról sem kell lemondania, ha elmegy otthonról.