A montenegrói nyaralás egy igazi álom

montenegrói nyaralás

Ha szereti a mediterrán tájakat megcsodálni és élvezni, akkor ebbe az aprócska országba mindenképpen el kell látogatnia! A montenegrói nyaralás életre szóló élményekkel gazdagíthatja. Bővelkedik gyönyörű városokban, amiknek lakói kifejezetten barátságosak. A zafír színű tenger tökéletesen alkalmas fürdőzésre.

Amennyiben túrázni vagy kirándulni támad kedve, akkor a masszív hegyek, illetve kanyonok remek útvonalakat biztosítanak. Elegáns kilátókból és ókori nevezetességekből sincs hiány. A turisták nem kevesebb, mint 117 strand közül választhatnak a montenegrói nyaralás alkalmával. Az ország tengerpartja 293 km hosszú. Ezen az útvonalon fjordszerű öblökkel lehet találkozni. Nagyon népszerűnek számít a Kotori-öböl, ami festői szépségének köszönhetően, egész évben vonzza a látogatókat.

Gyönyörű városkák veszik körül, mint például Herceg Novi, Risan, Perast vagy Tivat. A Skadari-tó a Balkán legnagyobb tava szintén lenyűgöző látvány. A montenegrói nyaralás során, a Durmitor Nemzeti Parkot is lehetősége van felkeresni.