A nélkülözhetetlen WD-40 multifunkcionális kellék

WD-40

Azt mondják univerzális kenőspray, pedig annál is több. Neked is van valamilyen sztorid a WD-40 használatáról? Biztos volt már olyan, hogy megmentette a napodat, pedig nem kimondottan a rendeltetési céljának megfelelően használtad. Ezt nem is nehéz elképzelni, hiszen könnyebb átgondolni mire nem jó a WD-40, mint azt, mi mindenre.

Természetesen a Hungarolube kínálatából sem hiányozhat ez a sok esetben nélkülözhetetlen spray. Amikor az amerikai San Diegoban egy Rocket Chemical nevű cég feltalálta, nem biztos, hogy ekkora karriert jósolt ennek a szernek. Amint tudjuk a WD-40 elsődleges funkciója a mozgóalkatrészeknek kenést biztosítani.

A legkülönbözőbb berendezések látják hasznát: a gépkocsik, kerékpárok, varrógépek, fegyverek, motorcsónakok és még hosszan lehetne sorolni. A WD-40 a kenésen kívül tisztításra is remekül alkalmas, mindenféle kátrányos enyves, ragacsos szennyeződést eltávolít, sőt, a vízkövet is oldja. Kipróbálhatod akár rovarirtóként is, úgy hírlik, kifejezetten menekülnek tőle.