Az Audi A3 alufelni nagyon könnyű

Audi A3 alufelni

Egy alumínium keréktárcsával felszerelt kocsi számos pozitívumot garantál a sofőrnek. Például az Audi A3 alufelni modell azért különleges és egyben igencsak tartós, mert különböző adalékokkal rendelkezik, akárcsak magnéziummal és titánnal.

Ennek a kettőnek és egyéb alapanyagoknak hála képes az alufelni ellenállni a mechanikus elhasználódásnak és rozsdásodásnak. Mindemellett pedig, az Audi A3 nagyon keveset nyom. Az alacsony súly garantálja a remek vezetési tulajdonságokat.

Gondolni kell itt mondjuk az abroncs tapadására az úttesthez vagy a kisebb üzemanyag fogyasztásra. Az is előny, hogy az Audi A3 alufelni igazán esztétikus, sőt, jobb fékhűtést is garantál. Az Alu-Felni webshopban olyan Audi A3 alufelni termékeket vehet meg az ember, amelyeket szlovák és a magyar utakon tesztelték.

Az alufelnik online kiválasztása roppant egyszerű. Többek között, megannyi modell megvásárolható az alu-felni.hu webshopban is, ahol az árak reálisak, a magas nívó adott, illetve a rendelés után nem kell sokat várni a kiszállításra. De mik a legfőbb különbségek a két felni között?

Ugye az acél tartósabb, mint az alumínium, illetve ennek az előállítása is kevesebbe kerül. Az acél felni sokkal jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak és az elhasználódásnak. De ennek vannak negatívumai is az alumíniumhoz képest.

Például a lemezfelni nem néz ki annyira jól, mint az utóbbi, és csakis fekete vagy ezüstszínben kapható, megtartva a jól ismert lyukas dizájnját. A lemezfelnivel sajnos nem állnak rendelkezésre egyedi megoldások, illetve ez legtöbbször kicsi méretben kapható.

A maximum az a 17 collos. Nem mellesleg a felninek négy típusa van. Az első az eredeti, tehát az, amelyikkel a jármű kigurul a gyártó kapuján. Ezek megfelelnek minden előírásnak és nagyon jó a teljesítményük is.

Ott vannak még az utángyártottak, amik helyettesíteni tudják az eredetit, és a nem jóváhagyott after-marketek, amik nem szabvány szerinti minőséget garantálnak. Továbbá sajnos vannak hamisítványok is, amelyekben a legtöbb esetben nem lehet megbízni.