Az iPhone SE 2020 tok tartósságának titka

iPhone SE 2020 tok

Manapság már nem kell kompromisszumokat kötni annak, aki azt szeretné, hogy a készülék víz-, por- és ütésálló legyen. Az iPhone SE 2020 tok eleget tesz a követelményeknek. Finoman rásimul a mobilra és védi azt. Hatalmas előnye, hogy még az ujjlenyomat olvasó is nagyszerűen működik benne. A karbonmintás változat sokak kedvence, hiszen nem egyhangú, hanem exkluzív megjelenésű. Nem csúszós anyagból készül, ebből kifolyólag minden körülmény között stabil tartást biztosít. Az iPhone SE 2020 tok kiemelkedő védelmet és funkcionalitást garantál.

A termék úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen használható legyen a mindennapokban. A TPU anyagú variáció nagyon közkedvelt. Ez az anyag a szilikonok egy erősebb változata. Strapabíróságának titka a rugalmasságában és a nyújthatóságában rejlik. Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz és a felhelyezése is egyszerű feladat. Válassza az iPhone SE 2020 tok széles kínálatából a stílusához megfelelő darabot! A rendelést követően, 2-3 munkanap alatt kézbesítik a csomagot a webáruházak dolgozói.

A Xiaomi Redmi 10C tok megállja a helyét

Ez a trendi kiegészítő nemcsak a védelem szempontjából előnyös, hanem esztétikailag is megállja a helyét. A Xiaomi Redmi 10C tok kiváló alaktartó, szóval nem deformálódik. Egyszerű hozzáférést biztosít a kezelőgombokhoz. A szilikon típus 0,3 mm vékony. Megfizethető áron juthat hozzá, főleg akkor, ha figyelemmel követi az akciókat. Nemcsak a hátlapot, hanem a széleket is óvja szennyeződésektől. További előnyei közé tartozik, hogy csúszásgátló felületkezeléssel készül és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

A Xiaomi Redmi 10C tok különböző színben és mintázatban rendelhető meg az online üzletekből. A lenyomatot akár saját maga is megtervezheti. Az internetes áruházak oldalain találhat könnyen használható tervezővarázslót, amiben létrehozhat egyedi grafikát. Minden hátlap tartós, strapabíró anyagból készül, ezért a gyártók bátran vállalják azokra a 6 hónapos garanciát. A Xiaomi Redmi 10C tok egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Ha nem szeretné, hogy készülékében kár keletkezzen, mihamarabb vásárolja meg!