Divatos megoldás a moduláris ház

moduláris ház

Az építkezés területén mindig jelennek meg olyan új megoldások, amelyek forradalminak ígérkeznek. Nincs ez másképp a moduláris ház esetében sem. Az eredetileg Amerikából hódító útjára induló technológia alapját a tengeri szállítások során alkalmazott konténerek adják. Ezen többféle méretben létező és könnyen alakítható szerkezetek tökéletes alapot kínálnak, amire bátran lehet támaszkodni.

Nemcsak egyetlen darab átalakítására nyílik mód, ugyanis a megfelelő összeillesztéssel több 100 vagy 1000 négyzetméter emeletes ingatlanok hozhatóak létre. Az ilyen módon megalkotott moduláris ház könnyen össze- és szétszerelhető, valamint igényre szabható. Nagy üvegfelületek, egyedi színek, a burkolási megoldások révén sajátos külső kölcsönözhető.

Voltaképpen teljesen olyanra szabható, mint egy hagyományos lakás. Tény, hogy a moduláris ház esetében a költségek szintén magasra rúghatnak, de azok teljesen versenyképesek. Tudjunk meg erről többet a gstgroup.hu oldalon! Ha igényünk támad egy ilyen egyedi megoldás kiaknázására, akkor a feltételek adottak a kipróbáláshoz.