Egy tenyésztő elvei rendíthetetlenek

A pacsizoo.hu webáruház számtalan kutyatenyésztő egyik fő beszerzési forrása, hiszen a pacsizoo kínálatában fellelhetőek a legjobb és legprofesszionálisabb prémium és szuperprémium kutyatápok. Az alábbiakban egy kutyatenyésztő-partnerünk vélekedéseit osztanánk meg:
Fontosnak tartom, hogy a tőlünk származó kiskutyák ugyanazzal a szuperprémium táppal legyenek táplálva a későbbiekben is.

Tudom, hogy erre a leendő gazdi nem kötelezhető, javasolni szoktam a Pacsizoo-t, ahol a legtöbbször akciós áron hozzájuthat az általan javasolt táphoz. Az embereknek a jelenlegi anyagi helyzetben ezt felvállalni nem könnyű, de éppen ezért érdemes alaposan átgondolnia, hogy vállalni tudja-e a felelősséget a leendő kutyagazdi, ugyanis a folyamatos minőségi táplálás elengedhetetlen egy egészséges kutya életéhez. Ehhez segítséget is kárhetünk, nagyobb tételű vásárlások esetén kérhetünk egyedi ajánlatot a pacsizoo.hu munkatársaitól, némi engedményt az összegből, de mindenképp igyekezzünk a kutya táplálását a szuperprémium, de minimum a prémium kategóriából fedezni.
Annyit érdemes tudni, hogy a kezdeti időszakban a napi adagot minél több részre, legalább három adagra kell osztani, majd a későbbiekben, szerencsés esetben a kutya fél éves kora után reggeli és esti, majd felnőtt kortól egy alkalomra kell korlátozni az etetést. Így anyagilag sem lesz olyan megterhelő, a Pacsizoo weboldalán pedig a napi etetési költséget is megnézhetjük. A különbség a növendék és a felnőtt tápok között az, hogy a növendék kutya egyszerre kis mennyiséget tud felvenni, tehát lényegesen koncentráltabb energia és tápanyagtartalmú tápra van szüksége, ezért mindenkit óvva kell inteni attól, hogy a kölyökkutyát felnőtt táppal etesse.