Emelőkosár bérlés a magasban végzendő feladatokhoz

emelőkosár bérlés

A magasabban végzendő munkálatoknál nem minden esetben elegendő a létra bevetése. Ilyen esetekben megoldást jelent az emelőkosár bérlés, legyen szó klímaszerelésről, kertészeti és favágási feladatokról, házfelújításról, esetleg a magasan lévő ablakok tisztításáról. A klimaman.hu webáruház amellett, hogy számos terméket forgalmaz, az érdeklődők rendelkezésére áll az emelőkosár bérlés terén is.

A kölcsönözhető emelőkosaras utánfutó emelőmagassága 18 méter, az oldalkinyúlása 10,5 méter, a terhelhetősége pedig 220 kg. Az utánfutóra szerelt csuklókaros teleszkópos emelőberendezés a munkavédelmi előírásoknak megfelelő kezelőszemélyzettel együtt érkezik és a munkagép képes 2 személy és a felszerelésük teherbírását szavatolni.

A működése elektromos és nem bocsájt ki káros gázokat, ezért a nagy belmagasságú épületekben is bevethető, mint amilyenek a bevásárlóközpontok, irodaházak, raktárak, csarnokok és templomok. Az emelőkosár bérlés előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy a gép elhelyezésére van-e megfelelő hely.