Gyerek téli csizma bevált gyártóktól

gyerek téli csizma

Mivel a kicsik lába hajlamos a fázásra, a hideg évszakban viselt lábbeliknek megfelelően szigeteltnek kell lenniük. Egészen a közelmúltig úgy gondolták, hogy a legjobb hőszigetelést a természetes gyapjú bélés biztosítja. A gyapjú bélés kiválóan távol tartja a hideget és ami ugyanilyen fontos, optimális szellőzést biztosít a láb bőrének.

A modern gyerek téli csizma piacon már jó néhány olyan szintetikus megoldás jelent meg, ami hőteljesítmény tekintetében felveszi a versenyt a természetes anyagokkal. A gyártók például széles körben használják a membrános szigetelést, ami megtartja a csizmában keletkező hőt és megnyugtató hőkomfortot garantál. Természetesen a gyerek téli csizma elegáns és szemet gyönyörködtető is kell legyen. Ugyanis, ha a kicsinek nem tetszik, biztosan nem hajlandó majd viselni.

A gyártók azonban mindent megtesznek azért, hogy még a legigényesebb csemetéket is elvarázsolja a kínálat. Ezért a gyerek téli csizma színes és sokféle mintával díszített változatban sorakozik a palettán.